Kycklingrullader

 Gjorde kycklingrullarder för några dagar sedan som blev jätte goda!

Jag delade kycklingfilén så att den blev som en tunn sammanhängande lövbiff. Kan vara lite knepigt att få det bra. Jag tycker att det bli för tjockt om man bara skär ett snitt i mitten. Brukar försöka skära ett snitt så ena delen blir dubbelt så tjock som den andra men filén är fortfarande sammanhängande. Sen lägger jag ytterligare ett snitt i den tjocka delen. Har du lyckats förstå min flummiga förklaring har du nu en sammanhängade bit av kycklingfilén som är som en lövbiff.

Bred cream cheese vitlök och örter över filén. Strimla soltkade tomater, zucchini och paprika. Lägg dessa på rad över kycklingen och rulla ihop allt. Du kan fästa ihop rullen med tandpetare. Krydda med salt pepparmix och stek i stekpanna så att de får en fin yta. Tillaga färdigt i ugnen i 175 grader.

Färskosten gör rulladerna saftiga och det behövs ingen sås till dessa. Servera med tex bulgur eller pasta och sallad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0